MSGW Facebook

Garancija

guarantee.gif
Sigurnost i pouzdanost MSGW računara, potvrdila su mnoga intenzivna testiranja, a sa dve godine garancije, dodatno ste osigurani u svom radu. Ukoliko želite dodatnu garanciju, kako bi ste i kroz treću godinu rada bili sigurni, možete kupiti produženje garancije za svoj računar.


Servis info
servisInfoImage.gif
KIMTEC SERVIS I TEHNIČKA PODRŠKA

e-mail: servis@kimtec.rs msgw@kimtec.rs
Prijem: 011 / 2070 669, 2070 684
Konfiguracije: 011 / 2070 669, 2070 684
Fax: 011 / 2070 689

Radno vreme:
ponedeljak – petak: 8:30 – 17:00
subotom ne radimo

Obavezan overen garantni list i fiskalni račun!

Softver

Windaz7.jpg
Zamislite bolid Formule 1 parkiran pored trkačke staze.
Bez vozača on je samo gomila najnaprednije tehnologije koja čeka da se iskoristi. Slična takva gomila moderne elektronike, bez upotrebne vrednosti je PC bez softvera – operativnog sistema i aplikacija koje omogućavaju najrazličitiju funkcionalnost. Naš cilj je da Vam pružimo proizvod koji ćete potpuno iskoristiti, bilo da se radi o kancelarijskoj mašini, naprednoj profesionalnoj radnoj stanici ili multimedijalnoj mašini za zabavu i uživanje - počevši od trenutka kada ga izvadite iz kutije. Zato svaki MSGW PC možemo opremiti i softverom koji ćemo oblikovati prema traženoj specifikaciji krajnjeg korisnika (*uz doplatu).

Svi MSGW računari (*uz doplatu) mogu se kupiti sa predinstaliranim operativnim sistemom Microsoft Windows serije. Operativni sistem temelj je funkcionalnosti računara i u sebi ima ugrađene razne funkcije, od pisanja teksta preko surfovanja Internetom i pregleda e-mail pošte do jednostavnog zabavnog softvera. U operativni sistem ugrađene su specijalne komponente koje omogućavaju komunikaciju dalje ugrađenih programa sa hardverskim komponentama. Razne verzije Officea, Microsoftovog kancelarijskog paketa dostupne su na zahtev (Basic, Small Business Edition, Professional…)

Na kraju - zabava! Sve MSGW računare moguće je koristiti kao DVD player, ali i višefunkcionalni multimedijalni juke-box. Gamerski PC-i često dolaze u paketu sa novim naslovima zabavnog softvera (čitaj: video igara).