MSGW Facebook

Garancija

guarantee.gif
Sigurnost i pouzdanost MSGW računara, potvrdila su mnoga intenzivna testiranja, a sa dve godine garancije, dodatno ste osigurani u svom radu. Ukoliko želite dodatnu garanciju, kako bi ste i kroz treću godinu rada bili sigurni, možete kupiti produženje garancije za svoj računar.


Servis info
servisInfoImage.gif
KIMTEC SERVIS I TEHNIČKA PODRŠKA

e-mail: servis@kimtec.rs msgw@kimtec.rs
Prijem: 011 / 2070 669, 2070 684
Konfiguracije: 011 / 2070 669, 2070 684
Fax: 011 / 2070 689

Radno vreme:
ponedeljak – petak: 8:30 – 17:00
subotom ne radimo

Obavezan overen garantni list i fiskalni račun!

Brand

MSGW je robna marka računara čiji je proizvođač i ekskluzivni distributer KIMTEC. Svi računari koji nose oznaku MSGW proizvedeni su u potpuno automatizovanoj liniji za proizvodnju informatičke opreme KIMTEC Beograd i prošli su mnogobrojne testove ispravnosti.
Uz to, računare je moguće kupiti sa već predinstaliranim Microsoft® Windows® XP operativnim sistemom.
MSGW računari zadovoljavaju i sve potrebne zahteve koje Microsoft postavlja za potpunu kompatibilnost ugrađenih komponenti s Microsoft® Windows® XP operativnim sistemom.

Prednosti MSGW računara

Osim kvaliteta koji garantuju sprovedena testiranja, MSGW računari imaju nekoliko osnovnih prednosti koje garantuju bolji i sigurniji rad računara:
  • Designed For Windows® 7 logo
  • Signed Device Drivers
  • S3 Resume
"Designed for Windows® 7 logo" garantuje da je konfiguracija prošla intenzivan Microsoft Hardware Compatibility Test (HCT) prosečnog trajanja 100 sati odnosno četiri dana konstantnog iscrpnog i sveobuhvatnog radnog opterećenja svih komponenti. "Designed for Windows® 7 logo" garancija je da su konfiguracije koje nose "Designed for Windows® 7 logo" kvalitetom i stabilnošću u Windows okruženju superiornije u odnosu na nesertifikovane računare.
Takođe, "Designed for Windows® 7 logo" korisniku garantuje da će za svoju sertifikovanu konfiguraciju, putem automatskog Windows Update servisa uvek moći da dobije potreban driver. Garancija mogućnosti nadogradnje drivera odnosi se i na buduće verzije operativnog sistema Windows, uključujući i Windows Vista.
Osim udovoljavanja HCT-u, svaki MSGW računar, pre napuštanja pokretne trake mora ispuniti još dva uslova:
  • Driver signature verification
    - garantuje da svi drajveri koji su isporučeni sa MSGW konfiguracijama moraju biti potpisani od WHQL-a (Windows Hardware Quality Labs – Microsoftova laboratorija za ispitivanje kvaliteta informatičke opreme). To znači svi drajveri na samoj instalaciji, recovery diskovima i hidden particijama obavezno prolaze sigverif test, koji je sastavni deo Windows Service Packa 2.
  • S3 resume.
    Svaka MSGW konfiguracija podržava S3 (suspended to RAM) mode te se iz suspended statusa u punu funkcionalnost vraća za manje od 5 sekundi.

Deklaracije o usagalašenosti

deklaracija o usaglasenosti-20-01-2015-01.jpg
deklaracija o usaglasenosti-20-01-2015-2-01.jpg
deklaracija o usaglasenosti-4-1-2016-1-01.jpg
deklaracija o usaglasenosti-4-1-2016-01.jpg
deklaracija o usaglasenosti-4-1-2017-elektricna oprema-01.jpg
deklaracija o usaglasenosti-4-1-2017-01.jpg