MSGW Facebook

Garancija

guarantee.gif
Sigurnost i pouzdanost MSGW računara, potvrdila su mnoga intenzivna testiranja, a sa dve godine garancije, dodatno ste osigurani u svom radu. Ukoliko želite dodatnu garanciju, kako bi ste i kroz treću godinu rada bili sigurni, možete kupiti produženje garancije za svoj računar.


Servis info
servisInfoImage.gif
KIMTEC SERVIS I TEHNIČKA PODRŠKA

e-mail: servis@kimtec.rs msgw@kimtec.rs
Prijem: 011 / 2070 669, 2070 684
Konfiguracije: 011 / 2070 669, 2070 684
Fax: 011 / 2070 689

Radno vreme:
ponedeljak – petak: 8:30 – 17:00
subotom ne radimo

Obavezan overen garantni list i fiskalni račun!

Servis

U SLUČAJU KVARA

 Samo bez panike.
Kontaktirajte naš servis i pokušajte zajedno preko e-maila ili telefona videti da li se radi o hardverskom ili softverskom kvaru. Ako je slučaj ovo drugo vrlo je verovatno da ćete problem moći da otklonite i sami uz pomoć našeg stručnjaka. Ukoliko je potrebno servisiranje od strane stručne osobe ili zamena problematične komponente računar morate zajedno sa pratećom papirologijom vratiti na mesto gde ste ga kupili ili u ovlašćeni servis koji je naveden u garantnom listu. Ukoliko naš partner ima servis, računar će vam biti obrađen na licu mesta, a u suprotnom će biti poslat u centralni servis u Beogradu, gde će biti servisiran u najkraćem mogućem roku. Ako ste u blizini i želite malo da skratite proces, računar možete direktno doneti u centralni servis.

Softverska podrška

Ukoliko vam je potrebna podrška za Microsoft softver, molimo vas nazovite telefon (0700) 300 300, u Microsoft centar (po ceni lokalnog poziva iz bilo kog mesta u Srbiji).