MSGW Facebook
MSG GAMER ULTRA Need4Speed

Basic

MSGW Basic idealan je izbor za poslovne i kućne korisnike koji traže računar za osnovne potrebe. Računari MSGW Home omogućiće vam bezbrižno korišćenje interneta, slušanje muzike, pregledanje slika, i korišćenje svih standardnih programa koje jedan računar mora da ima.

Saznaj više

Multimedia

MSGW multimedia idealan je izbor za kućne i poslovne korisnike koji traže univerzalan računar, koji će odgovoriti na osnovne, gamerske i multimedijalne zahteve. Multimedia serija kreirana je da omogući multimedijalnu upotrebu, gamerske performanse i izvršenje određenih profesionalni potreba. Svakako je preporuka svima koji žele da imaju pouzdan računar, naprednih performansi po pristupačnoj ceni.

Saznaj više

Professional

MSGW Professional serija idealan je izbor za poslovne i kućne korisnike koji traže računar za napredne potrebe. Spajajući vrhunske performanse i pouzdanost, računari Professional serije projektovani su za visoke performanse uz smanjenu potrošnju energije. MSGW Professional serija računara pruža sigurnost u svakodnevnom radu na računaru!

Saznaj više

Extreme

MSGW Extreme serija idealan je izbor za kućne korisnike koji traže računar za igranje najnovijih zahtevnih igara, multimedijalnu upotrebu i ostale složenije potrebe. Spajajući vrhunske performanse i pouzdanost, računari Extreme serije projektovani su za visoke performanse uz smanjenu potrošnju energije. Ne postoji zadatak koji MSGW Extreme ne može brzo i kvalitetno ispuniti!

Saznaj više